Ägg med spenat

Man kan säga att min karriär, som mat testare går lite upp och ner. Jag har en annan sak som gick mycket bättre än smör, det var ägg och spenat, det fungerade väldigt bra och gav ett lågt blodsocker. Men efter 44 dagar övergick det i fasta, för då ville jag inte ha mer ägg, efter det gick det nästan ett och halvt år innan jag ville ha ägg igen. Nu äter jag ägg igen och jag har det bra för jag får ägg, från frigående höns. Gratis är gott säger de som inte provat att äta samma sak hela tiden. Efter ett tag går det inte att äta även om blodsockret säger att det var en super kost.
Ett gott råd prova inte, så intensivt och länge, om ni inte vill lära er att fasta utan problem. Konstigt nog tröttna jag aldrig på spenat. Vissa dagar, så har jag fortfarande ingen lust på ägg.

Den Olydiga Diabetiker Lars Lindblom

Lämna ett svar