Är nötter mat.

Det är enkelt att sortera och jag har alltid bara förhållit mig till mat. Nötter och fröer kan knappast hänföras till mat. Det finns väldigt mycket som bar blir dumt, om man vill tvinga in nya saker i LCHF.

5 gram per 100 gram är en bra riktlinje. Det blir problem för väldigt mycket av den gränsen.

Gör vad ni vill men det står mig fritt att säga vad jag tycker. Jag ger ingen plattform, för angrepp och tänker inte föra en diskussion om bönor och nötter. Jag väljer vad jag använder min tid till och jag väljer att fortsätta med det som fungerar.

Beklagar bara att man inte kan låta Olydiga vara det, gruppen alltid varit och låta livet gå vidare. Den som tror att man kan ändra det jag gör och skriver. Som bygger på den kunskap jag har, kommer inte att lyckas.

Lycka till, till er som inte tror att ni är enkel magade som grisen.

Jag är inte bara Olydig jag är veterinär också.

Kommentera

Stäng meny