Att äta sig friskare

Maten är lösningen på de sjukdomar som bygger på vår välfärd, men tyvärr blir budskapet om LCHF bara svårare och svårare att framföra. Det kommer bara en massa nytt snabb fix utan vetenskaplig underbyggnad. Jag är just nu trött och skall till Sverige och träffa stora delar av admin gruppen och jag hoppas det ger lite arbetsglädje tillbaka. Jag har inte brist på viktiga saker att skriva om, men nu har jag bara varit ordningsvakt igen och det är inte det jag vill använd min tid till. Varje konflikt och varje person som går till oresonliga angrepp på det jag gör, sliter på mig.
Jag har aldrig lovat att var opartisk och låta alla få yttra sig. Jag driver gruppen för att hjälpa folk att lära sig att äta sig friskare och inget jag inte tror på får utrymme. Jag har varken lust eller ork att ha bråk, så jag gör det som är enklast. Jag tar bort de som motarbetar. Nu kommer jag av tappad lust att sluta skriva och vara tyst. De som inte förstår det pris jag betalar och kräver av mig att jag skall argumentera, vet inte hur många gånger jag redan gjort det och det leder ändå till samma sak, att man får ta bort dem, från gruppen.

Den Olydiga Diabetikern Lars Lindblom

Lämna ett svar

Stäng meny