Att bara äta ”mat”

Varför är man fanatisk, när man inte vill ha socker i korv och skinka

Tur att jag slutat äta ”LCHF” och jag tänker fortsätta att göra vad jag kan för att undvika socker. Det finns ingen mängd av tillsatt socker i en produkt, som inte behöver socker, som är låg nog. Noll tolerans gäller (MeO).

Det dolda sockret är ett större problem än vad de flesta förstår.

Jag har personligen valt att sluta att använda LCHF om det jag äter, för då får jag ansvar för alla hittepå varianter. Jag äter samma som jag alltid gjort och på samma sätt som Skaldeman beskriver i sina böcker. Han valde också att ta ett steg åt sidan och kallar det han gör GI-noll. Jag har en annan variant, som kallas mat enligt olydiga (MeO) och på detta sättet behöver jag inte förklara om och om igen att jag inte är utvecklingsfientlig, när jag inte äter socker eller kolhydrater. Bönor är inte MeO och ingen kan föra en diskussion, med mig om att jag inte har rätt att bestämma. I början la jag för mycket tid på dessa sakerna och tappa fokus helt.

Jag vill enbart hjälpa så många som möjligt att äta sig friskare, med hjälp av MeO.

Den Olydiga

Lämna ett svar