Att behandla diabetes.

Jag är veterinär och har som sådan behandlat diabetes och man börjar alltid med kosten. Det konstiga är att när det gäller människor så finns det en övertro på mediciner. Vill man må bra och har diabetes, då måste man börja med kosten, Inte den kosten som vården vill ge, utan en kost med lite kolhydrater och socker. Detta borde vara så självklart, att det aldrig skulle behöva diskuteras. Nu är det inte så och därför kan jag bara konstatera, att det är pengar som styr, vården av människor. Det verkar tyvärr vara klent med lusten att få patienterna att må så bra som möjligt.
Hur man kan sälja sin heder och orsaka onödigt lidande, går över mitt förstånd. En del av de saker, som påstås är så fel att det är otroligt att man vågar sprida dem. Nu tänker jag bara fortsätta att jaga dumhet och girighet. Det krävs att vi gemensamt jobbar, för en tryggare och säkrare behandling av alla, där pengarna får mindre makt.

Vi måste sprida LCHF och jobba för att alla skall få de bästa råden man kan få, när man är sjuk.

Bönor är inte LCHF och kan inte bli LCHF.

 

Den Olydiga Diabetikern Lars Lindblom

Detta inlägg har en kommentar

  1. Eira Henrikson

    Det är så självklart det du skriver så jag förstår inte att någon tvivlar!?Jorden är inte platt och en sockersjuk skall inte ha socker är det så svårt att förstå!

Lämna ett svar