Att bli Nazist av LCHF

Diabetiker har inget bättre val, om de vill överleva utan komplikationer, än att äta LCHF och då blir de nazister. Hur i hela friden tänker människan ?
Barnen som äter LCHF pga epilepsi, skall då också blir nazister.
Det är ju inte enbart en bantningskur för folk med 1,5 kg övervikt. Det är en ”medicinsk” behandling, för många som ätit sig friska.

Jag är skolmedicinare och är för vaccinationer och läkarbehandling av sjukdomar, det är ingen lekstuga vi håller på med. Det är inte kul på något sätt att dela och sprida detta. Ursäkten att man ibland äter LCHF, skallrar väldigt falskt i mina öron. Jag ville veta syftet med inlägget och det var att det var humor. Jag saknar enligt ett svar både humor och läskunnighet.
Nu är detta nog, så länge, eftersom jag valt blockering som verktyg. Så vill jag gärna ha reda på fortsättningen. Finns på PM.

Den Olydiga Diabetikern Lars Lindblom

Lämna ett svar

Stäng meny