Att följa och läsa kostrådgivare.

Jag orkar inte längden läsa, vad kostrådgivarna skriver. För många gånger är det som att få ett koncentrat, av alla internet myterna. Jag läser och inser samtidigt, att dessa personer tar betalt, för något som är mycket sämre än vad jag och mina vänner, delar med oss gratis. Jag har en fråga som följt mig länge, finns det några bra kostrådgivare? Jag har letat länge nu och är tvungen att ge upp dem en efter en. Det är en konstig grupp (kostrådgivarna), som lever på vanliga människors oförmåga att hinna med och lära sig själva.

Jag vill ta bort marknaden helt för de, som håller på med kostrådgivning, genom att göra samma sak, bättre och gratis. Nu behöver jag bara få in dem, som behöver hjälp på Olydiga eller Ulydige. Gratis och bättre, vem kan slå det. Vi ger även personligt stöd och jag är väldigt nöjd med det vi gör.

Nu måste vi bara blir mer offensiva och marknadsföra oss och bönor är inte LCHF.

 

Den Olydiga Diabetikern Lars Lindblom

Lämna ett svar

Stäng meny