Att göra skillnad.

Jag vet att jag inte kan lösa allt och det är ingen tvivel, om att jag inte orkar, det jag gör redan nu.‌ Blir resultatet att jag gör mindre, knappast troligt, blir det att jag bara gör enkla saker, nä för svåra saker är mer kul och omöjliga saker är bäst, om man lyckas.

Jag har tid att göra skillnad och jag skall använda den tiden på bästa möjliga sätt. Jag har många planer, men ingen energi att hasta i genom allt. Det får ta den tid det tar.

Deadline, skulle kunna bli bokstavligt och bli det som krossar mig. Nu är jag inte så lätt krossad, men jag orkar inte fara fram som en orkan och göra många saker samtidigt, men jag mår bra av att göra skillnad och fler skulle må bättre, om de försökte göra skillnad, på samma sätt. Man kan öppna möjligheter för andra, bara genom att vara närvarande och följa med.

Att ge stöd på PM är det som ger mest tillbaka och samtidigt det som kräver mest. I perioder har det varit många och ibland är det lugnt och stilla, men aldrig helt tyst. Det blir mycket ibland, men det ger också väldigt mycket kraft tillbaka.

Jag har vissa saker, som jag måste göra själv, för att inte skälla på mig själv konstant. Jag vägrar bli den som inte bryr mig och inte orkar försöka. Nu är det dax att göra fler svåra saker och leva som imorgon blir en bättre dag, för alla mina vänner.

Den Olydiga Diabetikern

Lämna ett svar

Stäng meny