Att inte tåla socker

En liten kaka kan väl inte vara farligt

Där börjar problemet, man har så länge jobbat med att behandla symtomen och därför tappat bort grund orsaken. Grunden till alla problem för en diabetiker är att man är socker intolerant, man tål inte socker längre. Det har under en länge period enbart behandlats med medicin av vården. Dietister säger att man skall äta som en frisk, vilket innebär att mer än 50% av energin skall komma från kolhydrater och socker.
Då kolhydrater egentligen, enbart hanteras som socker i kroppen, borde man säga att mer än 50% av energin kommer från socker. Det borde var ganska enkelt att inse att de fungerar inte. Ta mer medicin eller insulin löser in detta. Man måste gå till källan och det är vad man äter, minskar man belastningen av socker blir allt mycket enklare.

Tyvärr är inte vården där ännu och jag tänker inte vänta, jag använder min kunskap och är olydig. Ingen läkare kan få mig att skada mig själv.

Lämna ett svar

Stäng meny