Att vårda sjukdomen.

Den ”sjuka” vården.

Det är bäst att kroppen fortsätter att bli friskare, av LCHF. För på sjukhus får man inte mat, utan bara olika varianter av socker och stärkelse. Till detta får man margarin, säger man smör, vet de knapp vad det är.
Jag är trött på att socker har blivit det som är normalt, till den graden, att om man inte vill ha socker, som diabetiker får man besked, om att de kan faktiskt inte hantera alla konstiga dieter. Jag är diabetiker och är frisk om jag slipper kolhydrater. Jag kanske skall säga SOCKERSJUK istället så det blir tydligare.

Diabetes måste vara en konstig sjukdom, en av de allra största folkhälsoproblemen, men det är helt okänt, att vi inte kan äta socker. Söt saft och vitt bröd med sylt. Nu låter jag hellre bli att äta, än att äta det söta slisket. Jag fick besked att äta det för jag behövde energin. Energi och socker är för mig ingen förklaring, de visar bara ännu tydligare, att de inte kan. Visst kan man räknas, som otrevlig och idiot, men jag bad att få gå hem direkt så jag fick något att äta.

Min stora skräck är att komma in medvetslös på sjukhus, hur mycket hinner de då ställa till med innan jag kan försvara mig. Jag frågade och fick till svar att jag var för extrem. När fan blev socker i allt så normalt, så inte ens en diabetiker har rätt att äta sockerfritt.

Stackars människor som blir liggande på sjukhus och utsatt för den sjuka vården, en längre period.

Den Olydiga Diabetikern Lars Lindblom

 

Lämna ett svar

Stäng meny