Ättestupa eller släktklubba

Vi behöver dem inte längre, verktygen från forna tider, vi har våra kostråd, som fixar jobbet. Man diskuterar om det verkligen, har använts och att man dödar sina gamla och sjuka.

Jag hoppas den dag kommer när vi diskuterar om det kolhydrats stinna kostråden har använts och dietisten råd bara är en skröna ingen tror på längre. Eftersom ättestupa inte användes för att döda, enligt modern forskning, så borde man kunna skriva så här utan att man kallar dietister mördare.

Dietister är vår tids ättestupa

Nu har jag gjort det igen attackerat en hel yrkesgrupp, jag skall be om ursäkt den dagen de kan visa att kolhydrater inte höjer blodsocker hos en sockersjuk. Förresten det räcker att de visar att deras råd ger en bättre blodsocker kontroll rent allmänt. Jag kan tigga en CGM åt dietisterna, så kan de äta sin omat själva och se vad som händer med blodsockret.
Jag vet vad som hänt med mig och mina vänner tack vare dessa råd och vi förlorar kroppsdelar och liv. En sockersjuk lever 10 år kortare än en icke sockersjuk.

Nu kanske man inte skall begära det orimliga att de tar ansvar för sina råd och faktiskt kontrollerar vad de gör med blodsockret. När jag var liten sa man till mig att GUD fanns och eftersom jag aldrig fick träffa henne, så tror jag inte längre. På samma sätt har jag fått berättat för mig att det finns dietister som är duktiga och gör ett bra jobb, men tyvärr så fastnar de i samma problem som min kvinnliga GUD, de måste vissa att de finns. Det är jätte välkomna in i våran lilla Facebook grupp Olydiga Diabetiker 3.0 Där gör vi allt för att hjälpa varandra, vi är så orättvisa att vi kastar ut alla, som inte hjälper, behöver hjälp eller vår kunskap. Man är välkommen, att läsa och se vad vi gör, men stör man, så åker man ut. Vi följer inte kostråden längre, då man bara blir så fruktansvärt sjuk av dem.

Välkomna, säger jag till alla dietister och läkare, välkomna till vår verklighet, där vi jobbar med kunskap och erfarenhet.

Lämna ett svar

Stäng meny