Barn är också människor.

Den medicin, som sockersjuka av den insulin beroende typ använder, sänker blodsockret. Tar man för mycket insulin i förhållande till behovet, så får man lågt blodsocker. Är felet stort blir det en farlig känning.
Detta är inget unikt det gäller många mediciner och samtidigt är det ingen som påstår att det är enkelt. Men med läsk och godis så blir det omöjligt. Jag är utbildad i farmakologi och har rätt att skriva ut insulin och behandla med det, då jag är veterinär.

Jag vet att socker gör ett stabilt blodsocker omöjligt och det är inte min sak att ge råd åt dem som inte vill ha råd. Råden som ges av mig, kommer knappast att användas av dem, som inte tror att jag vet vad jag skriver om. Kalla mig olika saker i kommentarerna, blir väldigt bra. För jag bestämmer vilka kommentarer som blir publicerade här, då det är min blogg.

Den Olydiga Diabetikern Lars Lindblom

Detta inlägg har en kommentar

  1. Även ”friska” barn mår bäst av så liten bergochdalbana som möjligt. Mina två barn har ätit som mig i 4 år nu, och tillväxten är det inte som hänger på kolhydraterna kan jag säga.

Lämna ett svar

Stäng meny