Danmark har bättre korv

Jag har igår tillbringat en dag att läsa innehålls deklarationer, på danska köttprodukter och min ilska över att Sverige och Norge inte kan, blir bara större. Det är inget svårt att hitta korv och andra sammansatta köttprodukter i Danmark, med ett väldigt mycket bättre innehåll än i Sverige och Norge. Nu har jag en massa andra saker som jag inte gillar med Danmark och det är deras djurhållning. Men eftersom Sverige nu har valt att försämra det för grisarna, så finns inte så mycket kvar längre.
Anledningen att jag åkte till Danmark, var för att se om det har kvar sitt försprång, när det gäller köttprodukter och det har de kvar. Jag håller på att försöka starta om och börja jobba och är därför är jag tvungen att veta vad som händer och jag önskar att vi skulle ha samma kvalité i Sverige och Norge. Jag tror att, man skulle kunna sälja samma höga kvalité i det andra länderna också. Nu kanske att trava runt i butiker och läsa etiketter inte är så vanligt nöje, men jag och Atle the dog, hade en väldigt bra dag. Det krävs lite ovetenskaplig kunskap, för att man skall veta vad som händer.

Köp lokalt och ställ krav på kvalité.

Den Olydiga Diabetikern  Lars Lindblom

Lämna ett svar

Stäng meny