Den finska vården ger sig inte

Man fortsätter att trycka sockerlösning i den inlagda mannen, hans sondmat med socker har inget med det höga blodsocker att göra, för det är insulin brist. Vad ni än gör håll er undan okunskapen i vården. De som jobbar med kosten här, borde skiljas från sina jobb nu och inte bara vänta på att han skall dö först. En rättegång hade varit väldigt spännande att se, där det fick svar på frågor varför de gjorde så här. Jag tror på rättvisan och jag kommer se till att lagen även gäller, när man blir inlagd på sjukhus.

Nu kommer nästa fråga vad händer om man polisanmäler, vållande av kroppsskada. Vågar polisen ta i en sådan anmälan. Jag är nyfiken, på detta, för det kan inte vara möjligt att vården har rätt att skada och döda med socker. Man kallar det ”näringsrik” mat och det måste vara massor av ”näring” i socker. Jag kan till nöds gå med på att kalla det energirik, men näring finns det inte i socker oavsett typ eller sort. Vi behöver bara vid några få tillfällen socker i kosten och detta är inte ett sådant fall.

Jag tror det är dax att väcka politikerna i Finland och se till att det händer något, innan det är för sent. Det ligger många texter om detta på bloggen här och man får gärna skicka dem till vem man vill, för vi måste skapa en förändring.

Den Olydiga Diabetikern Lars Lindblom

Lämna ett svar

Stäng meny