Det goda och det onda

När skrivningarna om allvarliga saker, som kan skada mina vänner, då blir jag ARG. Min ilska riktas mot att man delar världen, i onda och goda.

  • Nu finns det goda kolhydrater, som man måste äta, för det gynnar de goda bakterierna.
  • Man måste dricka vattenreningsmedel, som bara dödar onda bakterier.

Nu skulle det optimala, vara om det var sant, vara att äta bönor och dricka vattenreningsmedel. Nu delas inte bakterier i onda och goda och bägge teorierna bygger på samma typ av svaga bevis. Jag inser att jag är tvungen, att ta en strid med information och kunskap. Fakta går inte att diskutera, så jag öppnar inte mina plattformar för propaganda. Jag slåss, som en enskild person, när det gäller detta. Jag har inga ekonomiska bindningar, till någon. Det gäller tyvärr inte dem jag skriver mot i detta, de har satsat, sin heder och ekonomi. Min heder påverkas inte, av vad jag gör och min ekonomi kommer inte att ändras av vad jag skriver. Den som inte kan sälja sitt KS, kommer att förlora allt. Den som tagit avstånd från LCHF och satsat allt på Bönor, har gjort ett val, som inte ger en möjlighet till återvändo.

-När någon beskriver en biologisk process, med ord som onda och goda och lämnar det helt öppet vad som är vad, är det en person som inte kan och vet och är det en trygg strategi.
-När man skriver det hjälper inte alla, beroende av vilka bakterier man har i magen, så är man säker på att dölja all kritik.

När är bönor och KS, byggda på samma svaga grund. Jag har bara en anledning att skriva om detta och det är att det skadar människor. Det finns ett amerikansk uttryck, som stämmer in på detta och det är att man säljer Snake Oil. Vi har inget bra ord på svenska, för det (ännu). Man misstänkliggör vetenskapen, för de gör det som de gör för att tjäna mer pengar. Är ett medicinskt bedrägeri, inte inkomstbringande med samma skadliga pengar, som Big Pharma pengarna.

Den Olydiga Diabetikern Lars Lindblom

Lämna ett svar

Stäng meny