Detta kan jag inte dela

Vården lyckas inte och skyller på att de unga inte gör som de blir till sagda.
Klicka på länken så kan ni läsa det som inte kan delas. Den tas bort direkt av FB.

Jag har själv möt den åsikten från vården när jag var riktigt stor. Jag är inte det längre beroende av den Mat jag äter.
Att äta mycket mindre kolhydrater och sluta helt med socker löser vikt problemen, det är inte enkelt, men det räddar liv och ger mycket bättre hälsa. En typ1 diabetiker bör under 50 gram kolhydrater per dag och det kan vara tuffare för typ2 då de oftare måste ner till mindre än 20 gram per dag. Det är inga absoluta gränser då vi alla är olika mycket sjuka. Sedan kan man fasta vissa perioder och hjälpa kroppen ännu mer.
Den som försöker äta mindre och springa mer kommer inte att lyckas i längden.

Lämna ett svar