Dietister kan vara mördare

Behöver dietister var så dumma, att det inte ser, att det socker man stoppar in i en patient, höjer blodsockret. Men det är enligt dietisten insulin brist, inte för mycket socker och det är läkarens fel som inte ger tillräckligt med insulin
Utifrån ser de ut som inkompetens på allra högsta nivå och att ingen tänker  klart. Kost och medicin hör ihop och måste följa en plan, om vi inte systematiskt, skall döda sjuka. Jag tror vården har tappat bort sig själva helt och varför vet jag inte, men personligen tror jag mycket skulle bli bättre utan dietister, som tror att högt socker är insulin brist. Detta är så illa att jag egentligen skulle enligt god internet tradition skrika, genom att bara skriva med stora bokstäver. Jag är den som skriver och nu hoppas jag att alla som läser detta sprider det.

Vi måste jobba fram en lösning och akut är nog livvakter för alla som läggs in på sjukhus nödvändig, men jag hinner inte tänka lika fort som idioter skapar ny dumheter och slår nya rekord i hur tydligt man kan visa sin inkompetens. Jag tror vi måste kräva insyn och mangla vården och ställa krav, vården är inte till för att läkare och dietister skall få lön, uppdraget är mycket större än så. Man skall gör folk friskare inte sjukare.

HÖGT BLODSOCKER ÄR INTE INSULIN BRIST ENBART, DET KAN VARA EN INKOMPETENT DIETIST; MED SOCKER I MATEN.

 

Den Olydiga Diabetikern Lars Lindblom

Lämna ett svar

Stäng meny