Dietister ljuger om fakta

Man berättar sagor om att musklerna bryts ner utan kolhydrater och socker. Det är en ren lögn. Då detta först händer vid brist på protein i kosten.
De kallar socker och kolhydrater, för näringsrik mat och påstår att man måste äta det.

Nu blir detta starten på ett antal bloggar om vårdens mest inkompetenta yrkesgrupp, jag kommer att använda deras råd och plocka sönder dem helt.
Är det någon dietist som inte gör så här hör av er, för ni behövs och jag kan lova er full sysselsättning, av personer som behöver er hjälp, jag delar väldigt gärna med mig av de jag hjälper. Nu har jag varit i Sverige och lagt tid på något, som en dietist, borde kunna bättre än en veterinär. Men hittills har jag bara hört rykten om bra dietister och har aldrig träffat någon själv.
Det behövs en ändring och det är inte nu den behövs, för de behovet har funnits väldigt länge. Jag har två saker jag kan jobba för och det är få bort yrkesgruppen helt från vården eller så får vi tvinga fram ett paradigmskifte. Nu har jag fått nog och kommer använda alla kanaler jag har, det blir för mycket rent livräddande panikutryckningar och det är inget effektivt sätt att jobba. Så håller ni med i det jag skriver, så dela och sprid, det får bli en omvälvning styrd av vanliga människor. Dela och håll med om ni tycker jag har rätt och berätta gärna vad ni har för erfarenhet, både positiva och negativa. De positiva skall vi helt klart stöda.

Den Olydiga Diabetikern Lars Lindblom

Detta inlägg har 3 kommentarer

  1. ?

  2. Kör hårt Lars! Ge dem vad de tål!

  3. Det behövs rätas upp linjer längre ner i skalan. Skolan och lärarna som lär ut detta till dietister – behöver uppdateras så att de inte fortsätter att lära ut felaktiga kostråd till sina elever. DU är rätt person att förändra skolans och därmed lärarnas roll i detta Lars!

Lämna ett svar

Stäng meny