Dumhet, påbyggt med inkompetens

Alla laboratorier har referensvärden och när det gäller diabetes, är dessa 4.0 till 6.0 mmol/L enligt 1177.se. Är man utanför dessa får man en * markering vid värdet. Det kan avvika både uppåt och nedåt. Ett värde som avviker vid provtagning skall värderas av behandlande läkare. Det är alltså inte normalt att ligga högre eller lägre. Hittar läkaren en förklaring kan man bortse från värdet, som avviker.
Bolla diabetestankar har ingen kontakt med verkligheten och påstår fortfarande att det det inte finns normala värden, för friska.

Jag blir mer rädd än arg, för de kan ställa till med oerhörd skada. Det går fint att söka på nätet och få fram svar. Men jag vet av erfarenhet, att kostdoktorn inte är gångbar, för han är för LCHF. Notera att detta är ett ren lögn från deras sida och den är allvarlig, man kan godta högre värden genom att inte sträva efter samma värden som vården använder. Man lurar diabetiker att vi inte är lika och kan ha olika värden, som normalvärde. Diabetiker kan ha avvikande värden och ligga på högre värden, men det är inte normalvärden. Det är personens genomsnitt och helt säkert något, som inte är önskvärt.
Trotts bättre mediciner och insulin, så lever inte diabetiker längre idag än tidigare.

Att kalla sjukas värden för normala, är en direkt felaktighet. Man har en diagnos och har avvikande värde, oftast för höga.

Den Olydiga

Lämna ett svar