En bit till….

När man slutar att äta socker och drar ner på kolhydrater, då upptäcker man vad kolhydraterna gör.

Man får en mycket mer rimlig inställning till hur ofta man skall äta och hur mycket man kan äta. Jag har levt en massa år utan att bli mätt och med ett ständigt sug efter en bit till. Detta sug är borta och har ersatts av en naturlig hunger och jag blir mätt igen.

Jag testar många gånger, för att vara säker och äter jag bröd till maten blir jag inte mätt och jag äter mycket mycket mer mat. Äter jag LCHF händer inte detta och problemet är för mig direkt knutet till kolhydrater (socker), därför är det för mig personligen uteslutet, att äta mer kolhydrater, hur snälla dom än är. Jag måste använda den metod jag vet fungerar och jag provar en gång jag provar två gånger, men hur många gånger skall jag prova, innan jag kan skriva att det är bara den rena ursprungliga LCHF, som fungera och att det hjälper inta att man kallar avsteget något annat.

Nu har jag bara en önskan att få fortsätta, som jag gör och ge de råd jag gör. Jag kan inte och kommer inte ge råd som jag vet är fel. Jag jobbar enbart med LCHF och har koll på det jag gör.

Jag tycker alla har rätt att testa vad dom vill, mät ät och mät igen. Tänk även över om det finns något annat som är negativt. Jag trodde dumt nog att vi skulle slippa bönorna, men jag hade fel. Men man var inte ärlig nog att skriva ut, var tanken kom från och det tycker jag att är väldigt svagt.

Skulle det fungera så är det Per Wikholm, som skall hyllas.

Den Olydiga Diabetikern Lars Lindblom

Kommentera

Stäng meny