Ett stort tack

Nyfiken på LCHF

Jag har upptäckta att jag kan svara på samma fråga hur många gånger som helst. Det är inte beroende av folk inte läser det jag skriver, utan att det hela tiden dyker upp nya medlemmar. Jag älskar det för det visar att det håller på att hända saker.

LCHF är enkelt att följa, problemet är alla fördomar som följer med och vårdens inkompetens.

Jag har fått agera, snabbt i vissa lägen och försvara saker som är helt självklara. Det kanske inte är så enkelt och självklart, om man inte växt in i det över lång tid. Jag har redan testat och provat massor, men jag glömmer lätt bort vilken tid det har tagit mig att bli så trygg och säker, på det jag gör.

Lycka är att se, att de är många som hjälper till och skriver svar. På något sätt önskar jag att jag kunde säga tack till alla personligen. Varje människa jag hjälper gör mig lycklig och jag vill vara lycklig hela tiden.

Många av de okända “nya” som kommit in i gruppen, känns som nära vänner efter ett tag. Det är bara ett fåtal jag träffat personligen, men det beror inte på att jag inte vill träffa er alla. Utan det beror på att jag lider av svår tidsbrist.

Jag har en önskan och det är att allt det jag vet, skall bli allmän egendom, så jag slipper höra att jag är fanatisk och onormal (sektledare). Jag vill bara vara så frisk, som det går och vill man det kan man inte äta socker.
Nu menar jag att ingen kan äta socker, utan alla har risk att få det som jag, med en trasig kropp, som inte kan hantera socker längre. Jag vill inte att någon mer skall få det som jag har det.

Konstigt nog är jag friskare i dag med diabetes, än innan jag fick diabetes, så kanske det har räddat mitt liv. Men jag skulle helst slippa diabetes ändå.

Den Olydige Diabetikern Lars Lindblom

Kommentera

Stäng meny