Fakta kan inte diskuteras

Jag har en fördel, jag är inte tvungen att diskutera fakta. Åsiktsfrihet gör att många säger vilka dumheter som helst och vill diskutera detta. Men jag beklagar en sak som de har missat helt, det finns ingen faktafrihet och nu blir det bara mer och mer av faktafrihet. Jag har ingen skyldighet att ta upp fria fantasier och jag kommer att bara fortsätta att köra på mot KS. Det måste komma fakta, annars är det inte värt att svara på.
Nu är jag förbannad, skall ta det bit för bit och skall jag ta något på allvar så måste det vara en verklig sak. Kunskap är inte en fråga om vem som har lurat flest och har flest troende följeslagare.

Jag kommer att gå genom den rena vetenskapen, det som inte går att diskutera. Sedan får KS propagandan, försöka pressa in det man påstår i grundläggande vetenskap. Tyvärr vet jag att det inte går och har därför ingen lust att bli dränkt i en internet storm. En bluff är alltid en bluff hur högt man än skriker och hur orättvis, sanningen än verkar. Jag driver FB grupper och KS har aldrig varit tillåtet, så det är inget nytt. Jag fortsätter bara, med samma arbete som tidigare. Jag tar bort alla som är positiva till att dricka KS och det är inget nytt.

Jag har inget behov att skapa konflikter inom gruppen, det är en LCHF grupp, som jobbar med att hjälpa de som är med, att bli friskare och då har KS ingen plats. Jag skäms inte för att ta bort alla som inte tror jag vågar eller vill göra det, kommer att få en överraskning. Jag tror inte det blir så många, som försvinner. Jag är inte ensam om att se till att gruppen fungerar. Det är helt rätt uppfattat, att de som argumenterar för KS bara blir utslängda.

Den Olydiga Diabetikern Lars Lindblom

Lämna ett svar

Stäng meny