Fanatisk sektledare

Jag har starta två grupper, som jobbar med LCHF och lavkarbo. En grupp i Sverige och en i Norge. Själv jobbar jag mest med den svenska gruppen. För jag är för trött för att skriva på min dåliga norska.

Jag har lärt mig mycket under de snart 5 åren jag hållit på. Att det hjälper inte hur tydlig jag än försöker vara, att jag bara vill syssla med att hjälpa dem som vill äta LCHF. Sockersjuka personer som behöver stöd och hjälp får de, det är inget svårt det är enbart LCHF, utan konstiga undantag. Jag har personer som hatar mig för det jag gör och kallar mig barnamördare, för jag säger att det är självklart att barn inte skall äta godis och dricka läsk. Det tragiska i allt detta är att en av dessa jobbar heltid som diabetes informatör. Det finns stora pengar i medicin och att sockersjuka inte äter sig friskare.

Jag har blivit erbjuden pengar (lön) och hjälp att göra om olydiga till stiftelse, med möjlighet att göra en ”bättre” grupp. Det är inte vad jag vill hålla på med, jag vill hjälpa. Det är massor av människor, som vet allt om mig och hur fanatisk jag är och då håller jag bara på med LCHF och inget annat. Jag är inte motståndare till att använda medicin eller vaccin.

Det startar en ny stor studie i flera länder, gällande vaccin mot typ1. Den skall användas på dem med ny diagnos, så man får bort de antikroppar, som angriper insulin producerande celler. Jag tror den lösningen med vaccin är en mycket bättre lösning än vad jag kan erbjuda. Nu tro jag trotts detta, att även de botade barnen, behöver äta bättre än vad barn gör idag.

Jag skall nästa gång jag är i Thailand fixa en glansig jacka med en stor drake broderad på, med texten Fanatisk sektledare över Draken och Olydiga Diabetikern under. Jag var runt och kollade möjligheten, senaste gången jag var i Thailand. Sedan skall den jackan bäras av mig med stolthet.

Jag är stolt över det jag gör och kan inte tänka mig att göra något annat än det jag tror på och det är LCHF, utan konstiga tillägg.

Den Olydiga Diabetikern er Sektledare.♦

Detta inlägg har en kommentar

  1. Härlig idé med jackan! Hoppas det går att få en sådan uppsydd.

Kommentera

Stäng meny