Går kunskapen längre än till bara reklam.

Inte gratis på något sätt klicka och se.

Det finns riktlinjer för hur sondmat skall användas, nu delar jag bara dessa då jag inte orkar tolka dom åt er.

Behovstrappa och behandlingssteg, hjälpmedelsguiden

Nu till den springande punkten hur mycket styr företagens information och går den att förstå. Har man tappat bort att diabetiker inte kan äta socker. Jag tror tyvärr förklaringen ligger på de hemsidor som säljer. Sedan kommer det en störning till och det är vad man får ersättning för. Men i vilket steg den medicinska kunskapen försvinner vet jag inte, Men dietister är livsfarliga för diabetiker i dagsläget, enligt min personliga uppfattning. När man fortsätter att ge socker till en med högt blodsocker, då är det riktigt farligt. Nu får ni pyssla själv med den här informationen och helt klart att det inte har någon som helst likhet med mat eller något vi äter. Hoppas ni har glädja av min lite lata tillnärmning till detta. Nu är allt på svenska och det är bara susa runt och jag tror vi måste bli mer aktiva och kräva mer än en plastpåse, med billigast möjliga sörja i. Man kan göra snygga tabeller över att de innehåller ”allt”. Men någonstans blev den galna vetenskapsmannen chef över detta. Hundmaten har bättre råvaror än vad vi ger till sjuka människor. Men en snygg påse har de fått.

Läs vad företaget säger om sina produkter, det är här dietisten läser. Klicka

Jag blir mörkrädd av det jag sett under det senaste dygnet och jag verkar inte hittat de mörkaste hålen ännu. Pappan har tur att han har en aktiv dotter, som kan nog mycket för att skrika ni gör fel och där kommer jag in. Jag hjälper mina vänner även med det som är omöjligt. Men hur många fler får sockersörja via sond trotts diabetes, hur skall vi kunna hjälpa dem. Vad skall till, nu skriver jag så mycket jag orkar, men kan jag sätta mig ner och tycka jag är duktig, när jag gjort de. Inte jag inte, jag letar hela tiden nya vägar och jag har bara en vädjan. Sprid informationen så mycket ni kan, så skriver jag mer. Tyvärr har vi inte mer makt än så här, men vi måste höras och synas mer. Det finns en Facebook grupp som kan ge stöd och som tål fler medlemmar.

Bli en olydig (diabetiker) du också. Man kan vara frisk och jobba med detta. klicka

Den Olydiga Diabetikern Lars Lindblom

Lämna ett svar