Ge mig två månader

Kost och diabetes.

Jag har en fördel med att rekommendera LCHF, jag behöver bara låna två månader av en diabetikers liv och få dem att prova. Jag behöver inte predika eller krångla, visst man behöver stöd och vägledning för att det skall bli optimalt, men vinsterna är så tydliga och stora. Att jag behöver inte mer än det, för att de sedan vill fortsätta av sig själv.

Jag behöver inte diskutera, jag behöver bara låna två månader av dit liv, för att du skall märka vad det handlar om. Massor av krämpor försvinner, och det allra bästa, som gör mig extra lycklig, det är ingen som skriver på den här sidan, att de håller på att bli blinda. Visst har vi folk med synskador och som är blinda här med, men det har inte blivit det under LCHF perioden.

Jag tycker man skall prova och själv mäta blodsocker och se vad lite medicin man behöver. Skador som uppstår hänger samman med dålig blodsocker kontroll och massor med medicin.

Våga prova ett socker och stärkelse fritt liv, det ger en stor skillnad.

Den Olydiga Diabetikern Lars Lindblom

Kommentera

Stäng meny