Har ni tänk på att det måste vara "livsfarligt" att gå ner i vikt

Det enda fett vi har i kroppen, är animaliskt i huvudsak mättat fett, hur skall vi få bort det från kroppen. Minskar vi i vikt så måste risken öka jätte mycket, för att alla kärl blir helt täta. Vi omsätter ganska mycket fett av den livsfarliga sorten, när man som jag som minska till nästa halva vikten, jag borde varit stendöd nu, av allt de mättade fet jag omsatt. För inte hade jag olivolja i mina magvolanger.
Konstigt nog, skall att minska i vikt var en fördel, för hälsan och vi omsätter nästan enbart mättat fett, när vi minskar i vikt.

Kan de vara så jäkligt att de animaliska fettet är det vi är byggda för att hantera och att man lurat oss. För dog gjorde jag inte.

En jägare som dör av att äta sina byten, sannolikheten för detta känns inte så stor. Sjukdomarna vi dör av är moderna sjukdomar och hör tillsammans med moderna vanor. Socker, frukt och mängder med lättsmälta kolhydrater, är det som är problemet.

Tyvärr har jag inte hittat ”snälla” kolhydrater, som inte höjer blodsocker och kräver insulin av kroppen.

Lämna ett svar

Stäng meny