Hur giftig är socker

Som typ2, är det inte längre en fråga om, att socker/kolhydrater är orsaken till sjukdom, det vet jag, för att man kan backa tillbaka till ett friskt läge, genom att ändra kosten.

Råden som ges handlar mer om ekonomi för företagen, som tjänar stora pengar på oss. Skulle alla med sockersjuka äta LCHF skulle 75% av läkemedlen för sockersjuka inte behövas. Vården skulle få plats för att göra ett bättre arbete, med andra sjuka. Färre patienter ger bättre vård.

Nu till den stora frågan, hur mycket tål kroppen av socker/kolhydrater. 

Socker går det att leva utan helt och hållet, då menar jag det vita giftet, med alla släktingar med olika namn.
Kolhydrater bör man ha ett maximalt intag av hur man gör och räknar är inte det viktiga, det är en öppen fråga. Men en typ1 diabetiker bör under 50 gram om dagen och en typ2 under 20 gram om dagen. Den som fortfarande inte blivit förgiftad av socker och kolhydrater klarar mer men hur mycket, det jag hittat säger max 100 gram om dagen, men jag kan inte testa detta för jag är sockersjuk. Det verkar som de flesta mår bättre, på en ännu lägre nivå av kolhydrater än det jag skrev.

Fega okunniga politiker är ett problem.

Man vågar inte införa sockerskatt, när det egentligen behövs en ransonering av socker och ett förbud mot modifierad stärkelse. Nu har jag inte tålamod att vänta in politikerna, för de är för upptagna av sig själv och pengar.
Gräsrötter som gör det som är bäst för dem är min lösning, i väntan på ett paradigm skifte.

-Köp aldrig socker
-Köp aldrig saker som innehåller modeiferad stärkelse
-Köp inte saker som är sötade
-Undvik produkter med högt innehåll av kolhydrater

Det som inte går att sälja påverkar inte hälsan negativt. Vi bestämmer själva vad i äter eller inte äter. Det finns inte tid att vänta in politiker och myndigheter. Vi får hjälpas åt i att få så många som möjligt, att göra något åt det man äter.

Typ2 är en förgiftning, ta bort giftet och bli frisk igen.

Den Olydiga Diabetikern

Lämna ett svar

Stäng meny