Hur mår jag

Att vilja, är inte samma sak som att lyckas.

Man sätter upp många mål i livet, en del enkla, som man med lätthet klarar av, en del helt galna. Jag lyckas tyvärr med min fantasi, ofta hamna i den delen, där mina projekt är nästan omöjliga att genomföra. Men när man lyckas blir man så där larvigt lycklig, så man går bara går runt och ler. Ett av dessa saker, som jag bara gjorde, vara att starta sidan Olydiga DIABETIKER och det var tur, att jag aldrig tänker efter först, för jag tror inte jag vågat då. Men att ge järnet är kul och sidan och bloggarna ger mig stor glädje. Men jag utmanar er andra prova att skriva en blogg om dagen, även om ni bara skriver för er själv, så tar det på krafterna.

Jag har fortfarande svårt att tänka mig, att man läser det jag skriver och följer mig. Läsa saker som jag normalt sätt bara har tänkt och inte delat med mig av. Nu skall jag göra ett ryck igen och så får vi se om jag lyckas, jag kör nu efter tanken att det är bättre att misslyckas efter man prövat, då vet man helt säkert, att det inte gick. Den som inte prövar får aldrig reda på något, utan kan bara undra om vad som hänt om man försökt.

Jag vet inte hur alla andra har det, men jag upplever inte att jag blivit äldre, annat än att jag är mer erfaren, i dag än vad jag var tidigare. Just nu är jag inne i ett läge där jag tänker och väger för och mot. Det är mycket beslut som skall fattas och jag måste på något sätt ge mig själv en rimlig chans att klara det. Nu är jag inte så där försiktig av mig och tänker fortsätta göra omöjliga saker.

Om jag prövar sammanfatta hur det känns, så är jag upprymd och nästan lite överaktiv, men samtidigt realistiskt rädd att det inte skall gå. Det kan bli en spännande följetong, med nya projekt och jag hoppas på ett lyckligt slut.

Den Olydige Diabetikern Lars Lindblom

Kommentera

Stäng meny