Hur mycket gift tål du (socker)

Man kan ganska enkelt se att mängden socker är det som gör oss sjuka. På ett sätt var de gamla namnet sockersjuka bättre, för de namngav orsaken till problemet. Helt klart gäller det även typ1 även om den har en annan orsak än kost, då en typ1 inte heller tål socker.

Om man blir sjuk av det giftiga sockret, så är det bra om man klarar av att undvika det så mycket, som det går. För en som redan har blivit sjuk så verkar nolltolerans, vara den enda framkomliga vägen. Nu är det tyvärr inte så enkelt att det räcker att undvika socker, för kolhydrater startar att omvandlas till socker redan i munnen av saliven.

Vi tål en viss mängd socker, så länge vi är friska, men när vi blivit feta och sjuka tål vi det inte längre och tyvärr så är socker och kolhydrater billigt, så vi dränks i det i så stora mängder, att nästan alla blir sjuka. Tyvärr är det nästan tabu att prata om detta, då livsmedelsindustrin tjänar stora pengar på socker och kolhydrater. Det motstånd som görs av vanliga människor, har inga pengar utan lever på att vissa personer är fanatiska nog att jobba gratis.

Vi måste ta tillbaka makten över vad vi äter.

Den Olydiga

Lämna ett svar

Stäng meny