”Hysteriska” veganer vill rädda världen

Att begränsa andras valfrihet när det gäller mat, känns inte motiverat på enbart åsikter och propaganda. Det pågår nu en starkt lobby verksamhet, för förbud mot kött. Jag blir beklämd av detta, då min frihet är mer värd än så.

Man läser nu mer och mer fantastiska och fanatiska utspel mot kött. Grunden till detta är till största del okunskap. Personligen äter jag helst inte djur som är uppfödda på kraftfoder och spannmål. Men dessa djur i USA, som föds upp på majs, är grunden för de beräkningar som görs. Djur som går på gräsbete har helt andra siffror, men dessa visar man inte. Det får ni leta efter själv och när det gäller djurhållningen i Sverige, så är den bättre i miljösynpunkt. Leta och läs, för att sedan kommenterar. Tyvärr kan jag inte göra det jobbet åt alla.

Det fria informationsflödet ger möjlighet att på nätet, sprida vad som helst. Den som har mest digitala muskler och en säljbar teori, kommer att nå framgång.

Personligen tror jag fakta och kunskap är den vägen vi måste gå. Jag äter LCHF och har svårt att se möjligheten att helt ta bort kött, från min kost. Jag har följt detta länge och börjar få nog av veganer.

Den Olydiga

Lämna ett svar