Ibland blir jag bara trött

Titta själv här, klicka på texten

Att kalla en grupp för Smarta och ställa en så här korkad fråga, gör mig väldigt frågande till, vad letar dom efter. Detta är ingen hemlighet att det inte går att få ketoacidos, med normalt blodsocker. Jag vet att det finns två herrar som sprider detta väldigt intensivt. Jag har bemöt dem tidigare i denna frågan, och för den som orkar, kan man titta vad Dr Bernstein säger i frågan gällande ketoacidos.

Han är snäll som svara, så vänligt som han gör. Men jag trodde på ett sätt detta var färdigt, med detta hos de som jobbar seriöst med information, men jag hade fel igen. Detta ger inte mer bevis än det som tidigare har funnits. Spännande att det är den viktigaste frågan man har att ställa. Nu har jag ett antal personer som har typ1 och äter strikt och de problem som varit, är pump strul, som är den vanligaste orsaken, även enligt vården. Att ha normala blodsocker nivåer utan insulin, går inte. Sedan att bara låta någon påstå det öppet, skulle jag inte tillåta. Vissa diskussioner är meningslösa att föra för, man kan aldrig förhandla bort fakta och kunskap. Det är bara åsikter man kan ändra i ett samtal. Det är dax att jobba hårdare med information.

Lämna ett svar

Stäng meny