Jag älskar potatis, men det går inte att äta.

I 20 års tid har jag letat ett sätt att få äta potatis, jag har inte hittat något sätt, som gör potatis ätbar. Nu läste jag i bönboken att pyttipanna, inte skulle vara så farligt, då potatisen har varit kok, fått svalna och sedan stekt igen. Då skulle det mesta bli resistent stärkelse och inte höja blodsockret (min blodsockermätare säger lögn). Nu skrev han visserligen inte att det skulle fungera, men att det inte var så farligt, som man sagt. Detta är en ren lögn, vilket gör mig som potatis älskare, ännu mer besviken.
Jag undrar hur länge man kan klara av sina lögner, beror deras popularitet, enbart på att ingen läst boken. Jag har läst den en gång och jag har gett den många nya chanser, men det blir inget annat än en väldigt dåligt bok. Fylld av rena lögner och en massa onödiga attacker, på vetenskap rent generellt. En av författarna har deltagit i insamlingen till kostfonden.  Det hindrar inte att man i boken skriver att vetenskapen, aldrig kommer ge stöd åt bönor, för Big Pharma hindrar detta. Men den fristående forskningen måste man känna till när man deltagit, i att samla in pengar till den. Det stinker och luktar ruttet om bönboken.

Bönor är inte LCHF.

Den Olydiga Diabetikern Lars Lindblom

Lämna ett svar

Stäng meny