Jag äter inte socker, jag är sockersjuk.

Det kunde vara så enkelt, men då hade man inte kunna tjäna stora pengar. Det finns ingen medicin i världen, som tar bort fetma och metabolt syndrom. Det är helt enkelt så att vi är lurade av ord.
Det är bara och ta mer medicin och acceptera att man blir sjukare, för varje år. Hur kan vården lyckas hålla fast vid socker till den graden att människor dör av det. Vi har fått bättre mediciner vid diabetes, som höjs till skyarna och det har kommit nya hjälpmedel, men livslängden ökar inte. Komplikationerna är kvar, men att undvika socker är för enkelt. Sedan blir det ännu värre när man även undviker kolhydrater, som ger förhöjt blodsocker.

Att fullt ut satsa på LCHF, är nog det mest provocerande man kan göra. Nu hoppar fler och fler av och satsar på, bönor och annat skräp. Jag är helt övertygad om det som inte har vetenskapen på sin sida och låter för bra för att vara sant, inte är sant. Det är väldigt mycket pengar i att skriva rätt saker och först känns det smickrande, sedan blev jag arg. Det är inte sanningen man vill betala för, det är för att kunna fortsätta som det är nu. Tjäna stora pengar på saker vi inte behöver alls, men som ger ett beroende och som är billiga att tillverka.

Den Olydiga Diabetikern Lars Lindblom

Lämna ett svar

Stäng meny