Jag har ett krav på den så kallade vetenskapen

Mitt krav är att det skall fungera, när det inte fungerar för mig och min kropp. Då följer det inte ett grundläggande krav, för en vetenskaplig sanning skall gå att upprepa. Fungerar inte råden, så hjälper det inte hur man än gjort när man tog fram dem. När det dessutom är så illa att försöker man göra tvärtom, då mår man bättre och minskar vikt.
Jag äter enbart rena råvaror och jag undviker det jag inte tål som sockersjuk, nämligen socker och kolhydrater. Energin som man behöver kan man få från fett.

Det lustiga är, att äter inte frisk det som kräver insulin, så minskar vikten. Vår sjukdom har gjort oss till en sorts facit till vad som fungerar. Kan vi inte äta ner vårt blodsocker och få det stabilt, så måste vi ändra det vi äter. Det är enbart maten som ställer till det och gör man vad man kan för att äta bra, då blir man friskare.

Socker finns det ingen anledning att äta överhuvud taget och kolhydrater så väljer man de som innehåller mindre än 5% kolhydrater, det är okej med mer kolhydrater om det är en krydda eller en smaksättare. Proteiner äter man samma mängd som tidigare, men man försöker välja fetare produkter (inga light). Hur långt man behöver gå är beroende av de skador man har. Det finns inga nyttiga kolhydrater, men det är normalt inte nödvändigt att pressa ner kolhydraterna mot noll. Man bestämmer själv den nivå man väljer.

Det är helt enkelt så att det är beroende av vad man vill uppnå, jag håller på att inte klara av, att låta bli bli arg, när någon skriver att LCHF fungerar inte, för jag kunde inte gå ner de sista 5 kg. Jag vet inte hur de vet, vad de skall väga, jag har ingen aning vad jag väger nu, sannolikt cirka 50 kg mindre än när jag vägde som mest. Det allra bästa är att jag kan inte få reda på det, för när jag var riktigt stor så, vägra jag våg. Den som hade så dålig syn att det inte såg att jag var fet, behövde inga siffror som hjälp, när det inte kunde se att jag var fet.
Jag rundade badrumsvågen så den började om på nästa varv, så jag vägde 2,5 kg. Jag vet tack vare de ungefär vad jag vägde, men inte mer än de.

Detta inlägg har en kommentar

  1. Jag beundrar dej som orkar hålla på med att upplysa folk om hur fel dom har, jag orkar inte därför har jag tystnat och blir så arg för att folk inte förstår vad sockersjuka är. I en annan grupp så va dom sura för att en hade blivit fråga på en typ arbetsintervju om hon hade sockersjuka och i så fall om hon hade en insulinpump, det dom hakade upp sej på va att hon blev frågade on hon va sockersjuk, dom mena på att det heter diabetes och kände sej förolämpade när folk sa sockersjuka och inte diabetes. Dom mena på att man är en fullkomlig idiot som inte sa diabetes. Det är ju sockersjuk man är oså varför säga diabetes. Ursäkta att jag spydde ur mej.???? Som sagt jag beundrar dej dom orkar upplysa folk TACK

Lämna ett svar

Stäng meny