Jag har höga krav

Det jag gör får aldrig bli så dåligt genom tänkt eller förankrat till verkligheten, med hjälp av kunskap, så valet mellan de Olydiga rekommenderar blir ett tveksamt val, i förhållande till vården.

Med tanke på hur många som äter statiner, så biter inga argument av typen det är så många som gör så. Jag måste veta med säkerhet att det är så, allt annat är för dåligt. Tyvärr så håller vården och företagen, som tillverkar medicin väldigt låg standard, på de som görs. Man kan nästan säga att de, har fel rakt över, men det innebär inte att det inte finns fuskare och skojare bland alternativ medicinen.

Jag vill ha en hård och fungerande kontroll av all medicin och det får inte bli att alternativ medicinen slipper all kontroll. Tyvärr är det så att en hel del av deras medicin är fungerande och potenta och utan medföljande kunskap blir det riktigt farliga.

När jag skriver eller pratar om detta får jag reda på att jag har fel, för så många använde det och det finns inga kända biverkningar, när det gäller inga biverkningar kommer min fråga vem registrerar dessa biverkningar. Jag har biverkningar av dessa preparat bland mina många vänner.

Risken att välja vad man äter och styra sin hälsa med mat, är inte en stor risk. Det är det jag vill syssla med, men LCHF världen har spårat ut och verkar stöda ”allt”. Jag blir arg och besviken av detta.

Det värsta för mig är att jag vet vad jag vill skriva om, men jag orkar inte. Jag får nöja mig att städa olydiga. Tyvärr är jag tvungen att välja bort att diskutera detta, då min energi inte räcker till. Jag gör idag enbart det jag vill göra, inget annat får plats i den lilla tid jag har som jag kan skriva och jobba.

Lämna ett svar