Jag vill att alla skall lära sig att ta hand om sig själva.

Att man skapar en baskunskap, som gör att man inte faller i det djupaste groparna, men jag kan omöjligt fungera som ett facit. Jag läser väldigt mycket och lägger mycket tid på att göra så rätt jag kan.

Det finns ingen rimlig möjlighet, för mig att göra andra val än dem som gäller mig själv. När jag skriver att JAG kan inte tänka mig att gå en kostrådgivare utbildning, bygger det på den utbildning och kunskap jag har. Jag kan omöjligt gör den bedömningen åt någon annan.

Studievägledare är ett yrke, som kräver ett intresse av detta och jag är inte intresserad av att lägga tid på att gå genom kurser och föreläsare. När jag efter en större genomgång, för min egen skull, kom fram till att detta behövde inte jag.

Eftersom jag ser konsekvenserna av vad en dålig utbildning gör, har jag inget behov av att marknadsföra denna typ av utbildning. Kan man ha glädje av utbildning, visst kan man ha det, beroende av vilken man väljer och vad man kan sedan tidigare. Det finns en del av utbildningarna, som håller mycket högre kvalité än andra utbildningar.

Alla har rätt att utbilda kostrådgivare och skriva ut diplom, så kan även jag göra, när jag får tid till det.

Lämna ett svar

Stäng meny