Kan man bli sjuk av det man äter

Kan man bli sjuk av det man äter:

Helt klart kan man de, vi är idag många som har bevisat det för oss själva. Det konstiga är att vården rekommenderar, de sätt att äta som gjorde mig sjuk. Först övervikt och metabolt syndrom, sedan diabetes typ2. Kan råden vara så fel att de ger sjukdom. Tyvärr är det så att det tar tid, så man kan gömma det i en massa ord. så det inte syns, men när man upptäckt det, har man väldigt svårt att förstå VARFÖR.
Listan över sjukdomar kan göras lång, över vilka sjukdomar som är orsakade av kost, jag tänker inte räkna upp dem.

Kan man bli frisk av att äta riktig MAT:

Det beror på vad man menar med frisk. Är frisk att man kan bli symtomfri, så går det bra väldigt ofta. Blir man så frisk att man skulle kunna äta vad som helst, så bra blir det inte. Jag är nöjd med att vara friskare. Man kan inte enligt vårdens definition bli av med typ2. Man kan äta sig helt frisk, med helt normala värden, men det hjälper inte. För man kan inte klara en sockerbelastning, man provocerar fram sjukdom igen och säger du är inte frisk. Jag ställer mig väldigt tveksam till detta.

Det allra värsta detta hade aldrig behövt hända. Rätt kost från början och vi skulle inte blivit sjuka. Den brist som kostråd uppvisar beror enbart på pengar, man styr och ställer med kosten, så vi skall köpa mer av det man enkelt kan tjäna pengar på. I den fria ekonomin har pengar fått rätt att bli mer värda än sanningen, man köper forskare och resultat. Detta gör det väldigt svårt att ändra kostråden. Jag läger mycket tid på att försöka förändra, men det är inte lätt. (Jag vägra att diskutera fakta. Fakta och de jag vet med säkerhet, diskuterar jag inte. Man kan diskutera åsikter men inte fakta. Min tid är för dyrbar, för att ägna tid åt små ekon från industrin, som envist hävdar falskt är sant. Jag väljer vad jag lägger min tid.)

Lämna ett svar

Stäng meny