Kan man var för Bönor och LCHF, samtidigt

Eftersom LCHF bygger på en låg kolhydratkost, med fett som energikälla. Så kan man inte påstå att man äter LCHF, med godkända kolhydrater. Man kan inte bryta mot grundtanken i ett system och säga att man vidareutvecklat det. Jag väntar fortfarande att gruppen Smarta, skall fråga de som är med där, hur många som provat och hur många det hjälpt. Varningen ligger redan i påståendet; DET HJÄLPER INTE ALLA. Att man sedan inte vågar göra en enkel enkät, tyder på att jag har rätt. Jag kan inte fråga i de grupper jag styr över, för där får man inte vara inne på linjen att bönor löser allt.
Envis som synden och jag väntar bara på en enkel Facebook enkät, jag kommer snart gå ut med mer information igen.

Den Olydiga Diabetiker Lars Lindblom

Lämna ett svar

Stäng meny