Kost är viktigaste sättet att hålla sig frisk.

Jag har inte skrivit denna tidigare, för jag inte sett att jag behövde det tidigare. Kolhydrater (socker) förstör våra liv och sambandet är väldigt klart. Tyvärr har, man av ekonomiska orsaker försvarat socker industrin, rätten att använda socker i allt är viktigare, än vår hälsa. Det finns nackdelar med att alltid försöka vara tydlig och följa den kunskap som finns, då det ibland kommer in för starka tolkningar av vad socker gör kan göra.
Jag är inte intresserad att gå längre än att socker och snabba kolhydrater, skadar oss mer än vad vi tror. Fakta räcker inte till att påstå allt och vi är därför tvungna att hålla igen, så det vi skriver och påstår inte bara är åsikter. Tyvärr orkar jag inte göra så mycket just nu. Varje gång jag sträcker ut mig och skriver mer, blir jag sjukare. Priset är att mitt vanliga liv inte fungerar. Detta är mitt problem och det hanterar jag.

Den som inte har diabetes typ2 och ökar i vikt, har god chans att aldrig bli sjuk och det är LCHF, som gäller. Alla människor måste själv göra sina val. Jag har ingen lust att bli predikant för den rätta vägen. Jag försöker hålla rent för det som inte är fakta baserat i olydiga.  Hör gärna av er på PM och jag önskar alla skall kunna tänka och klara sig själv.

Den Olydiga

Lämna ett svar