Kost som behandling

LCHF är ofarligt vid diabetes.
Man kan gå in och läsa på livsmedelsverket om LCHF, där står det att man inte vet något om långttids verkan. Det är en lögn, för man vet väldigt väl, för kost var det enda man hade som behandling mot diabetes från början och kosten följde diabetesen fram till man fick det syntetiska insulinet.
Inte nog med detta så var det 150 år sedan Banting gav ut sitt häfte och sedan är han följd av en läkare med namnet Donaldson som höll på länge med en ren kött diet. Sedan kom flera som följde i samma spår. Men enligt Livsmedelsverket är LCHF en bantningsdiet, som är så ny att man inte vet något om långtidseffekterna.
Som diabetiker vet jag att deras kost enligt tallriksmodellen leder till ett svaigt blodsocker som man inte har kontroll på.
Som före detta överviktig och diabetiker, vet jag att ät mindre röra sig mer, inte fungerar, för diabetesen vann hela tiden.
Högt blodsocker, övervikt och snabba ändringar i blod socker ger komplikationer. Det vet jag och alla som har provat LCHF vet vad som händer, med rätt kost.
LCHF ger lägre blodsocker.
LCHF ger jämna värden inga tvära kast mellan högt och lågt blodsocker.
LCHF ger viktminskning.
LCHF ger lägre blodtryck.
LCHF verkar hålla natural förloppet stången och många blir medicin fria. Typ1 måste alltid ha insulin.
Att ha en myndighet som inte kan något är pinsamt. Man tror dessutom att LCHF inte innehåller grönsaker.
Lägg ner Livsmedelsverket, de fungerar inte och skadar mer än vad de gör nytta.
Den Olydiga Diabetikern Lars Lindblom.

Kommentera

Stäng meny