"Kunden har alltid rätt"

Det vi inte köper kommer att försvinna från marknaden. Slutar vi köpa produkter, som har tillsatt socker, så kommer de försvinna. jag tror inte vi kan lyckas med skatter eller regler. Företagen har mycket mer pengar än vad vi har och äger den ekonomiska makten att köpa nästan vad som helst.

– Jag är inte till salu.
– Jag bygger mitt liv på kunskap.
– Jag tror vi kan vända detta.
– Företagen måste ha oss som kunder och slutar vi vara kunder, så vinner vi.
– Det är vi som kan ändra.

Detta har jag haft som mål hela tiden, och det är detta jag jobbar för. Man måste lära ut, att göra val är viktigt och att våra val kommer att påverka inte enbart vår egen hälsa, utan även vad som finns att köpa i butiken. Det kräver att man alltid gör medvetna val och frågar efter produkter utan socker. Jag förstår fortfarande inte hur man kan sälja fryst kyckling. som har tillsatt socker och även att företaget måste skriva ut kött procent på fryst kött.

Den Olydiga Diabetikern Lars Lindblom

Lämna ett svar

Stäng meny