Kunskap är viktig

Statiner botar ingen sjukdom.
Statiner sänker ett värde som man kan mäta på labb.
Man påstår att det ger en minskad risk för död.

Detta säger alla är ett bedrägeri och säger att man enbart gör det för pengar.

Kolloidalt silver är ett vatten reningsmedel, som i den egenskapen sägs döda allt och göra vatten rent.
Dricker man det så blir det ”ofarligt” och det finns de som gör det dagligen, pratade med en man som gjort detta i 10 år. Man hävdar att det är bättre än antibiotika. Men ingen skulle komma på tanken att äta antibiotika varje dag i 10 år.

Här finns inget labb värde som blir bättre, här finns ingen objektiv mätning. Man har gjort en stor koll på blodprov och hävdar att man kan inte se några negativa förändringar. Rent faktiskt om man delar upp vår kropp i mänskliga celler och bakterier, så är det fler bakterier. Men Kolloidalt silver dödar inte ”goda” bakterier. Man tillför nano partiklar av silver till kroppen, som i vatten skall döda allt, men när de kommer in i kroppen sker en förändring så det bara dödar de ”onda” bakterierna.
Vi är beroende av en sund tarmflora för att må bra och vi behöver en balans, bland de bakterier som finns. På ett sätt är argumenten för KS så dåliga att man inte behöver kontrollera effekten av att dricka KS.

Jag blir orolig på riktigt när läkare, säger att det inte finns några kända biverkningar. Den enda anledning att det inte skulle vara biverkningar när man dricker det, är att det skulle vara verkningslöst. Samtidigt finns det ingen som registrerar biverkningar. Det finns inga som kör för fort utan hastighetskontroller.

Helt klart tillverkas detta också för att tjäna pengar. Destillerat vatten är billigt och den lilla mängd silver, som är i, så borde de bli en del pengar över. Här finns ingen forskning inga bevis, men en god grund rent biologiskt att inte använda detta.

Jag äter så ren mat som jag någonsin kan och tanken att tillsätta något till kroppen, som inte behövs känns för mig helt overkligt.

Fungerar KS som man säger är det farligt
Fungerar KS inte som man säger då är det meningslöst

En sak till att silver har egenskaper, som kan vara användbara men då måste man ha kontroll över biverkningar och följa upp risk för skador.

Nu vet jag att man kommer att skriva om mig att jag är VoF’are (vetenskap och folkbildning), jag vet vad det är, men där slutar mitt intresse för dem. Jag tänker själv och använder den kunskap jag har.

Alla har sin fria rätt att dricka Kolloidalt silver, men ingen kan kräva att jag skall godta vidare spridning av information om KS. Jag ser mig som ansvarig för vad som skrivs i de grupper jag hanterar på Facebook.

Lämna ett svar