Kunskap beror inte på hur länge man varit sjuk.

Jag har sedan länge varit trött på att väldigt många typ1, som kör en helt obegriplig argumentations teknik.

 

  • Du kan inte säga något, för du förstår inte typ1. Då du inte har det själv.
  • Jag har haft typ1 så länge, att jag kan min sjukdom.
  • Alla är olika, så det fungerar inte så för mig.
  • Låga blodsocker beror inte på överdos av insulin.
  • Man måste äta kolhydrater innan man tränar.
  • Ketoner ger ketoacidos.
  • Bönor fungerar inte för alla.

Jag kan inte hantera detta, för jag blir ARG. Nu har jag bestämt mig för att det är okej att bli arg. Så länge man inte kommer från en annan planet, så har vi kroppar som är uppbyggda på samma sätt. Jag undrar också om alla typ1, har hittat typ1 läkare, som behandlar dem, för ingen annan kan något. Diabetessköterskor med typ1, kan de behandla typ2 också.
Låga blodsocker beror på för mycket insulin och inget annat, när man tar för mycket medicin, så är det en dos, som är större än behovet, en ÖVERDOS. Att sedan tro att en sjukdom ger kunskap, är ett helt ogrundat påstående. Studier och att läsa ger kunskap, inte en sjukdom.
Ketoner bildas vid förbränning av fett och kroppen kan använda dem som energi och de är helt ofarliga. Ketoacidos uppkommer när man har höga blodsocker (över 15.0) och brist på insulin. Den som får ketoacidos idag är en pump användare med krånglande pump. Den som äter LCHF och har ketoner får inte ketoacidos, för man har normalt blodsocker och insulin i kroppen.
Hur man skall hantera detta och fortsätta vara trevlig, går utanför vad jag orkar. Så nu har jag bestämt, att mår jag bättre av att vara ärlig och rak så skall jag vara det. Jag beklagar att jag kommer skrämma bort några, men jag måste göra så här för att orka. En idiot, blir inte värre för att jag visar att det är så och att några fler hatar mig har ingen större betydelse för mig, men jag får antagligen åka till Polisen och anmäla igen, men det kan jag leva med.

Bönor har absolut inget med LCHF att göra.

Den Olydiga Diabetikern Lars Lindblom

Lämna ett svar