Kunskap bygger man

Åsikter är något man bara säger och inte kan bevisa. Kunskap bygger på erfarenhet och inte lösryckta tankar och tro. Jag är av den uppfattningen att det som var en starkrörelse som sysslade med kost och lugnt och sakligt argumenterade för LCHF, har blivit förstörd. Det är ett jätte problem när man själv aktivt går ut och säger att det inte finns vetenskap som stöder och sannolikt aldrig kommer att finnas (boken om bönor). Man har vad jag kan se ingen annan sak att vinna, än egen personlig ekonomisk vinning. Jag jobbar på samma sätt som alltid jag följer vad som händer vetenskapligt och samarbetar med läkare. Jag vet att kunskap är det vi måste hålla högt och det är vetenskapen vi måste ställa krav på.
Det blir då stora problem när påhittade saker, får så stort utrymme överallt, jag tror inte det på lång sikt kommer att vara ett problem. Jag tror kunskap och utbildning av vanliga människor kommer att lösa detta.
Tyvärr är det tungt när många jublar över det löften, som ges. Den snabba fixen av allt det onda, utan man behöver jobba på det själv. Det räcker med bönor och kolloidalt silver, så kan man fixa allt själv, utan att bli lurad av ”Big Pharma”.

Den Olydiga Diabetikern Lars Lindblom

Lämna ett svar

Stäng meny