Kunskap ger makt

Kunskap är makt.

Jag vill nu att ni följer mig i en mental resa. Hela mitt liv har jag funderat på vad skulle jag behöva för att överleva i naturen. Mer som en kuriosa har jag funderat på vad jag måste ha med för att klara mig. Jag har ganska klart för mig vad jag skall ta med mig och mat är inte med på listan. Jag har den fördelen att jag kan slakta.

Vad skulle jag då få att äta, då blir svaret allt jag kan fånga. Från insekter till större djur, samt fisk och fågel. Det som slog mig när jag tänker på det är att jag vet att det skulle gå, men det skulle inte finnas något socker i kosten. Honung finns men den risken är jag inte beredd att ta, frukt är brist vara och bär säsongen är kort, så det blir ganska socker fritt. Då undrar man när blev socker så viktigt att till och med diabetiker slåss för sin rätt att äta socker.

Vi har drunknat i konstgjord kunskap, som har lyfts fram av livsmedelsindustrin och presenteras som äkta vara. Detta är väldigt svårt att hantera för det flesta, för det har inte förmåga att titta efter var kommer pengarna från. Man kan undra vad orsaken är att Coca-Cola och liknande företag, köper forskning. Svaret är enkelt, ingen annan än det som tjänar pengar på eländet, borde tro på det som påstås i dessa studier. Pengar styr, så länge vi lyssnar på lögnerna, som man tar fram med hjälp av pengar.

Det viktiga är att ta tag i sin egen situation, det som inte stämmer i min kropp, är helt klart en lögn för mig. Jag har en ganska bra koll på att det inte är farligt, då jag har en läkare som vill visa att det inte går, att göra som jag gör. Det är besvärligt för honom, jag har inga problem, med ett undantag metformin slår ut min mage med jämna mellanrum. Jag besöker honom var 6 månad och har klarat av att bara bli friskare. De senaste var, att jag inte skulle klara av att äta så här i längden och att jag skulle ge upp. Jag har ingen önskan att få komplikationer, eller död tidigare än vad jag behöver, så jag fortsätter.

Den Olydiga Diabetikern Lars Lindblom

Kommentera

Stäng meny