Läkare

Läkare har med sin arrogans mot vanliga människor, skapat grogrunden för konspirationsteoretiker. En sund vetenskaplig skolmedicin, skulle inte ha de problemen, men ekonomisk rovdrift på patienterna, gör att medicinen snart har backat tillbaka till 1800-tals nivå.

Man kan klandra läkemedelsföretagen, men utan giriga läkare, hade det aldrig kunnat gå så långt. Den kåranda som råder bland läkare, gör att en av de viktigaste sakerna vi gör nu, på sidan Olydiga är att lära folk att inte lita på läkarkåren. Det allra vanligaste kommentarerna är har du dubbelkollat och har du funderat på att byta läkare.
Jag får personligen frågor som borde leda till att läkaren i fråga skulle anmälas, jag uppfattar inte det som en roll jag vill ha, men jag ser, jag hör och lägger på hög, även jag har rätt att ändra mig. Hur kan en läkare vägra ge vård, om någon inte tar statiner, en av de mediciner som har allra sämst vetenskaplig underbyggnad i modern historia.

Man ger sig på den lille manen tills han vänder sig till alternativ medicinen och åtminstone får glädjen av att bli behandlad som människa.

Vad FAN tror läkare dom har för uppgift i sitt yrke, inte är jag väldigt imponerad av det jag ser och hör. Visst finns det bra läkare, men jag har en känsla av att jag har hört, de få namnen så många gånger att det nästan känns som vänner.

Personligen känner jag mig inte drabbad, som väl påläst veterinär, brukar jag klara mig. Visst det obligatoriska statin tjatet hör till. Jag öppnade och titta på en remis jag fick till sjukhuset, på den var det skrivit VARNING VETERINÄR med stora bokstäver i rött. Vad brukar hända med alla andra undrar jag då.

Jag går snart i pension och då skall jag starta, ledsagar service till de som har dåliga läkare, enbart för mitt eget höga nöjes skull. Det går inte att skrämma mig till tystnad. Jag kanske skulle utbilda många ledsagare, vi börjar bli ett gäng, som skulle kunna göra det bara för vår sjuka humors skull och det skulle inte vara kul att vara läkare, utan kunskap då.

Varför är ingen läkare eller dietist ifrågasatta och anmälda för den bristande råd de ger när det gäller kost. Glukosintoleranta skall inte äta socker och mängder med kolhydrater. Det är en omöjlig lösning och den används av dagens sjukvård, som enbart vårdar sjukdomen inte människan som har den.

Lämna ett svar

Stäng meny