Livvakt för sockersjuka i vården

Jag önskar att rubriken innehöll någon form av ironi, men tyvärr gör den inte det.

Det är ett stort problem att vården inte kan tillräckligt och dödar ett antal diabetessjuka personer varje år. Jag vill därför väcka en tanke, på samma sätt som närmast anhörig i mobilen lägger vi in en kontakt till livvakten. Jag vill starta hemliga Facebook grupper där vi hjälper till med att se till att man får riktig mat och inte blir utsatt för allvarlig okunskap. Värst är enligt min uppfattning dietister, men skam den som ger sig det kan bli bättre, då jag har hört talas om några, som gör ett väldigt bra jobb, trotts att de är dietister.
Ni kan fundera över detta så återkommer jag igen, jag vet att jag inte orkar och inte har tid att göra allt själv, men detta måste göras. Det behövs tre grupper en för Sverige, en för Finland och en för Norge. Finns det frivilliga till detta, jag explodera i skrivande oavsett var det händer. Men jag kan inte göra detta själv.
Lämnar man även kontakt information till familj och vänner, så skall man få hjälp, för det räcker att veta för att börja göra saker. Man skall inte behöva vara RÄDD.

Man skall inte trampa på mina vänner, för jag ger mig aldrig. Vilket syntes tydlig nu, har jag gjort allt jag kan och orkar kan jag inte göra mer.

Den Olydiga Diabetikern Lars Lindblom

Detta inlägg har 2 kommentarer

  1. Mariann Högström

    En mycket bra idé!

  2. Eira Henrikson

    Behövs verkligen !

Lämna ett svar