Lögn som vetenskap duger inte.

Kan ni vänligen använda ett normalt språk, det är inte en fråga om onda och goda bakterier. Den indelningen finns inte. Prova skriv samma saker och använd ett korrekt språk. Det man normalt delar in bakterier i är gramnegativa och grampositiva. Man har även patogena bakterier, det vill säga verkligt onda bakterier, som framkallar sjukdom i bägge grupperna.

Att skriva om att silver inte är toxiskt och samtidigt dödar bakterier, som kroppen behöver, ger en indirekt giftighet, som är allt annat än nyttigt. Att gömma sig i ett icke korrekt språk, visar bara hur svagt allt runt KS är. Jag hävdar enbart att det som dödar bakterier är farlig, ingen direkt toxiskeffekt, på människa har nämnts av mig. Läs först argumentera sedan, argumentera på en saklig nivå.
Jag kan inte behöva försvara något jag aldrig har påstått.

”De goda bakterierna har oftast ett skyddande hölje som inte silver biter på. Vi tex virus så har bakterierna ett sk lipidhölje som gör det svårare för silvret att komma åt att kväva själva bakterien. Därför använder tex lime eller citron för att lukra upp höljet så att silvret kan komma åt att kväva bakterien.

De flesta ”goda” bakterier finns dessutom I tarmarna, dit kolloidalt silver sällan eller I mycket små mängder når. Det rensas oftast ut/tas upp innan det når tarmarna. Det är en förenklad förklaring. Det är egentligen inte svårare än så.

Att det skulle vara giftigt är bara en myt. Oftast så tar man doser på några teskedar, 5ml/tesked om dagen. En liter 10ppm starkt kolloidalt silver innehåller 10mg silverjoner och nanopartiklar med silver. Det innebär alltså att man måste dricka 100 liter ks för att nå upp till 1g silver, vilket påstås vara gränsen för att drabbas av argyri. Enligt undersökningar så har det visat sig att 99% av silvret rensats ut ur kroppen på mellan 24-48 timmar. Det skulle innebära en konsumtion på 100 liter ks på 2 dygn.

Ni som oroar er för silvret bör nog oroa er mer för vattnet än för själva silvret. Mig veterligen så finns det inte någon människa som överlevt att dricka 100 liter vatten på 2 dygn. WHO har gjort en undersökning där dom skrivet att man kan ta upp till 6 teskedar silver om dagen till man fyller 80 år innan man börjar närma sig riskzonen och det är en förutsättning att silvret lagras i kroppen.”

Att jobba med bakteriologi och föra ett resonemang på en så sagolikt låg nivå går inte. Det finns filmer om att sälja sin egen själ till djävulen för att vinna pengar och jag upplever att KS platsar i den typen av filmer. Vad förväntar man ger mer hälsa av effekterna av KS, när det inte når fram till tarmen. Jag vill ha ett språk där man namnger vad man pratar om, inte onda och goda, för det räcker inte. Som vattenreningsmedel dödar det alla mikrober, är det då ett falskt påstående. Påstående om underverkan av KS, stöds ofta av citat, utan källanvisningar.

Den Olydiga Diabetikern Lars Lindblom

Lämna ett svar

Stäng meny