Ät mindre och spring mer.

Jag beklagar men inget av det rådet ger en lösning på mitt eller andras problem. Skulle springa mer, vara en viktig bit av lösningen på hur man blir friskare, så hade många i gruppen Olydiga inte blivit friskare. Det är direkt jobbigt för de som inte kan motionera, att få höra samma ramsa om och om igen. Ät mindre och spring mer. 

Att försöka ändra råden i en grupp, ställer till det för alla. Nu vet jag vad vi gör och det är att lära alla som vill att äta sig friskare. Det står i det fästa inlägget och det är inget man väldigt enkelt ändrar på, för det har gällt hela tiden. Motion är nyttigt, men det gör inga underverk och det andra biten om att äta mindre, det går inte för ingen har nog stark vilja. Olydiga sysslar enbart med råd om mat och hjälper så många vi kan. Men någon LCHF och träning, kommer gruppen aldrig bli, dessutom, så finns det minst en sådan grupp redan.

Att bli avstängd från gruppen är inget straff, det är enbart ett sätt att skydda det jobb vi gör. Jag vet om många i gruppen som inte kan gå och en del är mer eller mindre sängliggande av värk och annat elände. Jag kommer aldrig glömma glädjen när jag fick se en liten filmsnutt med en av dessa. som kommit upp och ut igen. Det är dessa personer, som är viktiga för mig och det är dessa jag vill hjälpa i första hand. Att börja med träningsråd i en grupp där väldigt många inte kan träna känns både dumt och konstigt. Helt klart att motion är nyttigt, men det ingår inte i det vi förmedlar.

Olydiga Diabetikern Lars Lindblom

Detta inlägg har en kommentar

  1. ?

Lämna ett svar

Stäng meny