Motion och typ2

En del personer förutsätter att jag är lat, för jag inte tar med vikten av motion. Jag har sprungit och sprungit, det gav bättre kondition, kanske även bättre hälsa, men verkan var inte bättre än mina metformin tabletter, när det gäller blodsockret. Jag vet att i många lägen så blir en Facebook grupp, bara ett enormt babbel. När det gäller Olydiga Diabetiker 3.0 är det en grupp för att äta sig friskare. Man kan äta sig helt medicin fri från sin typ2 diabetes sittande i rullstol. Man kan vara sjukligt fet och äta sig friskare. Att jag vill jobba med dem som inte kan motionera och hjälpa dem, är inte samma sak som att motion är onyttigt. Det som på går i gruppen hjälper även typ1 och vi har fler och fler multisjuka, som vi gör vad vi kan för att hjälpa. Jag har genom åren blivit duktig på stomi och andra brister i kroppen orsakat av kirurgi.

Har man ätit bort en övervikt och har erfarenhet av att det går, så är det som styr. Eftersom jag starta gruppen, så styr jag innehållet, med hjälp av admin och alla skall följa det som gäller. Att lära sig att äta sig friskare med hjälp av Mat enligt Olydiga (MeO), det är vår variant av LCHF.

Det är väldigt enkelt inga råvaror med mer än 5 gram kolhydrater per 100 gram råvara, om det inte är en krydda. Man skall handla lokala råvaror och helst kött från djur som haft det så bra som möjligt.

Att skriva om bönor strider mot det gruppen gör, vi jobbar med MeO och att äta sig friskare. Ingen snabblösning fungerar och ofta så kommer det nya super lösningar hela tiden. När det gäller bönor väntar jag bara på att man skall upptäcka det jag redan vet, nämligen att bönboken är en bluff. Den största varningen är att det inte hjälper alla, tyvärr så blir jag väldigt negativ när någon säger så. Jag har hört vissa personer, som högljutt beskriver fördelarna. Nu önskar jag bara att någon gör en FB enkät och frågar om det hjälper i en Facebook grupp, som Smarta då de är väldigt för bönor och resistent stärkelse. Jag kan inte fråga i Olydiga, för inga som öppet förespråkar bönor finns kvar. Jag rekommenderar alla som vill veta mer söka på Youtube, Mercola MD har ett samtal med Gundry MD, när det gäller växter och deras gifter. Mercola avråder för användning av bönor i kosten, hos diabetiker. Det blir upp till er själva att läsa, jag har inte lust att vara sysselsatt med att motbevisa lögner.

Den Olydiga Diabetikern Lars Lindblom

Lämna ett svar

Stäng meny